en toen drong het door - Reisverslag uit Houten, Nederland van Hester langlere - WaarBenJij.nu en toen drong het door - Reisverslag uit Houten, Nederland van Hester langlere - WaarBenJij.nu

en toen drong het door

Door: hesterlanglere

Blijf op de hoogte en volg Hester

01 September 2010 | Nederland, Houten

nog geen 2 weken en dan vertrek ik voor mijn 6 maanden durende reis over de wereld. Op het moment heen en weer geslingerd tussen angst, ongeduld, twijfels, verlangens... Het komt nu eindelijk zo dichtbij. Het ene moment kan ik niet wachten terwijl ik me het volgende moment afvraag waar ik aan begonnen ben.
Toch begint het verlangen te vertrekken wel steeds meer te knagen. En dus ben ik deze week (zoals altijd heerlijk op tijd) eindelijk begonnen met de laatste belangrijke voorbereidingen, visum, verzekeringen, dit dagboek en natuurlijk een afscheidsfeestje, want ja ik moet iedereen gewoon een half jaar gaan missen!

maandag 13 september 19.00 gaat mijn wereldreis eindelijk echt van start. Ik vlieg dan via Londen en Sydney naar mijn beginpunt Auckland in Nieuw-Zeeland. Van hieruit heb ik 6 weken om door Nieuw-Zeeland heen te reizen naar Christchurch. Hier pak ik het vliegtuig naar Sydney.
Dan heb ik ook in Australie 6 weken om van Sydney naar cairns te reizen vanwaar ik dan het vliegtuig pak naar Bangkok. Na 3 maanden door Azie gezworven te hebben moet ik mij melden in Singapore om terug te vliegen naar jullie lieve mensen in het o zo fijne Nederland! In het echt duurt dit alles natuurlijk wat langer en vandaar deze site waar ik lekker al mijn belevingen, ervaringen, ingevingen, openbaringen, gedachtengangen en meer op kwijt kan. en niet geheel onbelangrijk jullie al het commentaar vragen en al het andere jullie willen delen met mij kunnen plaatsen.
nu nog even laatste weekje keihard ontkennen dat ik wegga en jullie ga missen en dan begint het echte werk!

To Be Continued

Ik mis je..

Kus

• 13 September 2010 - 21:53

Mama:

en wij missen je ook, maar we weten, dat je het kan en zijn reuze trots op je. xxx

• 14 September 2010 - 07:21

Stephanie:

JAAAA!! daar ga je!

x

• 14 September 2010 - 09:07

Peggy:

héél véél plezier meis, pas goed opjezelf.
    ik wacht op al je leuke verhalen en foto`s.

xx

• 14 September 2010 - 10:23

Yvette:

Hessie! Het avontuur gaat beginnen....Doe voorzichtig en ik volg je op de voet.

xje

• 15 September 2010 - 08:43

Danny:

Als het goed is ben je nu aangekomen in Auckland. Laat het feest maar beginnen!! Hoop dat het goed is gegaan. xx

• 09 Oktober 2010 - 14:00

Erna:

Hoi Hester,
    Via Jasper worden wij op de hoogte gehouden over het verloop van je reis. Ben ook benieuwd naar jouw ervaringen. Ik begrijp van Jasper dat je eerder terug wilt komen. Weet je dat wel zeker. In het begin ervaar je natuurlijk heel veel heimwee, maar dat wordt minder. Ik vind het super knap van je om zo'n reis in je up te doen.
    Liefs Erna