directe kennismaking!
Door: hesterlanglere
Blijf op de hoogte en volg Hester
15 September 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
nee hoor, kwam aardig meisje tegen in het vliegtuig uit belgie, dus besloten samen even uit te zoeken waar en hoe we de bus moesten pakken.. en dan ook gelijk even simkaart voor mij te kopen.. daar ging het fout, daar kwam afgeleidde, chaotische hester weer naar boven! zitten we in de bus.. denk laat ik die simkaart gelijk in me telefoon doen! was ik me telefoon kwijt.. hele tas opzekop midden in die bus (kleine tas niet backpack howr! ;) maar tevergeefs... kon hem niet vinden.. ik naar de buschauffeur, want extra kaartje zou me toch 32 dollar kosten.. Even overlegt en even later roept ie me dat ik op een hoek van een straat wel kan wachten tot de bus van de andere kant eraan komt.. als ik dan zou zeggen dat ik van zijn bus afkwam hoefde ik niet te betalen.. Zo geregeld zo gedaan, liep super, andere bus kwam er net aan dus na wat onderlinge verklarende handgebaren tussen de busshauffeurs was ik welkom om terug te rijden naar het vliegveld. Maar dat ging ook niet goed.. ik in de veronderstelling dat er 1 hal is van het vliegveld, stap ik dus bij de eerste halte vliegveld uit.. Neee fout! ik moest naar de internationale terminal... met de bus! kon ik weer een kwartier op de bus wachten. Uiteindelijk aangekomen bij de winkel waar ik mijn simkaart heb gekocht en waar ik dus mijn telefoon moet zijn vergeten. Zij had niks gevonden, en vond het super erg voor me. Ze gaat nu kijken of ze hem nog tegen komt.. dan mailt ze me en ik moet haar over 2 dagen bellen of ze al iets heeft gevonden. later kwam ik haar nogmaals tegen en op dat punt wou ze me al haar eigen telefoon aanbieden.. ze vond het zo erg voor me! Maar ik ook bij het vliegveld gevraagt over mijn telefoon, niemand had em gezien, maar echt die mensen zijn zo behulpzaam, kwam er 2 later tegen die serieus mij aanspraken of het al was gelukt.. super lief toch!
uiteindelijk nadat ik email achtergelaten had terug naar de bus. En nu dus in mijn hostel.. heb kamer met 4 stapelbedden, simpel maar wel netjes.. en als ik dit zo schrijf denk ik slapen slapen slapen .. val om.. dus mensen ik laat het hier even bij.. Ik ben in Auckland.. en ik ben in orde!
liefs
btw leuk jullie reacties!
15 September 2010 - 10:03
Jasper:
Sukkel.. :P
Ik ben wel blij dat je veilig aan bent gekomen!!
Ik las net in mn smsjes dat je online was!!
Precies op het moment dat ik onder de douche stond!!
Ik spreek je vanavond mop..
Ik hou van je! -
15 September 2010 - 10:33
Kimberley:
Ahh, fijn om iets van je te lezen! De vliegtuigen hebben dus hun best gedaan om in de lucht te blijven hangen :)
En je mobiel..hahah, echt een actie voor jou.. Desnoods een goedkoop nieuw toestel kopen! Wel raar hoor, jij aan de andere kant van de wereld.. ga lekker genieten! Ik blijf je hier volgen!
Liefs, -
15 September 2010 - 20:45
Annemieke:
Lieve Hes, super leuk om te lezen! en je telefoon kwijt, slimmerd! Hoop dat je gauw een nieuwe hebt! succes meis en geniet! -
16 September 2010 - 11:07
Stephanie:
Fijn om te lezen dat je bent aan gekomen en wel.. ook echt super leuk om te lezen hoe je het daar hebt..
Veel plezier ik blijf hier op deze site kijken:D
xx stef