Icy Istanbul
Door: Hester
Blijf op de hoogte en volg Hester
09 Januari 2013 | Turkije, Istanbul
Bij het vliegveld onze eerste test Als echte avonturiers. We moesten naar een andere hal dachtenwij, en die stond aan de andere kant van de weg. Natuurlijk niet logisch nadenken dat je bij elk vliegveld binnendoor kunt... Dus wij via de parkeergarage, glibberend over het dak door verlaten trappenhuizen om uiteindelijk op ons beginpunt uit te komen. Conclusie, geen doorgang door de parkeergarage. Toen we goed gingen kijken zagen we een brug van het ene nar het andere gebouw lopen,, owja je kunt altijd binnendoor op het vliegveld! Natuurlijk presteerde wij het om binnen heel leuk door die gang naar het andere gebouw te wandelen, domestic departure ... Blindelings pijlen volgen en niet opmerken als onze hal van het bord verdwijnt, hadden omhoog gemoeten niet naar de andere hal. Maar uiteindelijk na lang in de rij staan irritaties over voordringende mensen enhuilende kinderen toch onze bagage ingecheckt en op naar de gate, op naar het vliegtuig, op naar India!